Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Varnæs

Landsbyen Varnæs ligger i det historiske Sønderjylland, ut mot Varnæs Vig i Aabenraa Fjord.

Det rolige, hyggelige og høytbeliggende sommerhusområdet ved Varnæs er beliggende på sydsiden av Aabenraa Fjord, mellem Varnæs Vig og Varnæs Hoved. Området er ideelt for naturelskere, da landskapet er veldig variert og vakkert.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Varnæs, og 16 km borte ligger den gamle kjøpstad Aabenraa, der det er gode innkjøpsmuligheter, spisesteder, aktiviteter og severdigheder for hele familien.

- Varnæs

I skogen Varnæs Tykke ligger langdyssen Kæmpestenen, som består av i alt 93 randstein. I midten kan De se det frittlagte gravkammeret. Den Gyldne Løve ved Varnæsvig er innrettet som et galleri.
Besøk Aabenraa, som ligger helt ned til fjorden. Her kan De oppleve havnen, stranden, den deilige gågaten med torg, den gamle bydelen og Aabenraa slott, som er omkranset av vann og trær (16 km).
Gråsten Slot og Slotshave er omgitt av vakker, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt utsmykkede slottskirken og den blomsterrike slottshagen er tilgjengelig for publikum (17 km).
Dybbøl Mølle (opprindelig fra 1744) lå tidligere midt i et militært område og er i dag innrettet med bilder og minner fra slagmarken (19 km).