Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Løjt

Det idylliske Løjt ligger på den bakkede halvøyen Løjt Land.

Ferieområdet ligger tett på Aabenraa Fjord og byr på tallrike aktiviteter for hele familien. De kan kjøpe dagligvarer innen en radius av 3 km, og tett ved ferieområdet kan De seile med en liten ferge til øyen Barsø, der en krigerisk høvding med navnet Bars herjet i Vikingtiden. Området er preget av vakker, skiftende natur, rene strander og Aabenraa med de mange forretninger, spisesteder, aktivitetsmuligheter og severdigheter (10 km).

- Løjt

Besøk øyen Barsø, der de gamle grusveiene og gårder har blitt bevart. Her er alt stadigvekk mere gammeldags enn på halvøyen Løjt. Nyt også den flotte utsikt fra de mange bakkene ut over markene, de mange gårdene, tangen Sønderballe Hoved, Genner Bugt og Løjt Land.
Det finnes et utall av fortidsminner i området. En av Danmarks best bevarte gravhøyer, Myrpold, ligger vakkert over for Skarrev (9 km), hvor det er en storslått utsikt over fjorden mot Als og Fyn. Da gravkammeret ble oppdaget, fannt man gravgaver og 10 skjeletter. Et par kilometer østpå ligger langdyssen Tvekløft.
Besøk Aabenraa, som byr på en hyggelig havn, strand, en skjøn gågate med markeder, en gammel bydel og Aabenraa Slot, som er omgitt av vann og trær (10 km).