Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Rinkenæs

Rinkenæs ligger flott ved Flensborg Fjord.

Ferieområdet ved Rinkenæs ligger tett på Flensborg Fjord og bare 13 km fra den tyske grensen. Den sønderjyske natur, som omgir Rinkenæs, er preget av romantiske skoger, eventyrlige slott og usedvanlige aktiviteter, som f.eks. ringridning. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. De nærmeste større byene med severdigheter og gode innkjøpsmuligheter er Flensborg og Sønderborg, som begge ligger i en avstand av ca. 20 km.

- Rinkenæs

Rinkenæs Gl. Kirke, som blev bygget i år 1158 i romansk stil, er en av de eldste kirkene i Danmark. Kirkemurene og kirkegården med de mange minnestenene vitner om de mange krigene, som har funnet sted her.
Den største severdigheten i ferieområdet er Gråsten Slot og den tilhørende slottshagen, som Dronning Ingrid med sin interesse for hagekunst har utformet (6 km). Den rikt utsmykkede slottskirken og den blomsterrike slottsparken er tilgjengelig for offentligheten.
Kirken i byen Broager har 2 tårn og er utsmykket med fresker fra det 13. og 16. århundrede (11 km). På kirkegården finner De mange krigsgraver fra 1864.
Teglverket, Cathrinesminde er et velbevart industrianlegg fra slutten på det 19. århundrede. Teglverket er i dag indrettet som museum (14 km).