Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Skovmose

Skovmose ligger på sydspissen av 'Den Grønne Ø' Als, omgitt av et vakkert landskap.

Skovmose er med den flotte, uberørte naturen sin, de barnevennlige badestrandene og de mange severdigheter og aktivitetsmuligheter et veldig attraktivt ferieområde.
Sydals er forbundet med halvøyen Kegnæs via demningen 'Drejet', og her i området er det bare få beboere, så det er stille og rolig, bortsett fra havets brusen og vindens susen. Skovmose er et ideelt feriested for de, som søker naturopplevelser, avslapping og kultur. På den 34 km lange øyen Als finner De bl.a. mange møller, slott, steindysser og gravhøyer.
Sommerhusene ligger her mellem kornmarker og deilig strand i fredfyllte omgivelser.
Det er innkjøpsmuligheter i Skovby, tett på Skovmose.

- Skovmose

De mange karakteristiske møllene og slottene på øyen er bestemt også verdt et besøk. Opplev f.eks. den historiske Dybbøl Mølle fra 1744, vannmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bekken Vibæk, Sønderborg Slot og det tilhørende museet, Nordborg Slot fra 1150 eller Augustenborg Slot, der det er mulighet for å få en rundvisning.
Besøk Sønderborg med den vakre havnefronten, de historiske bygningene, de gode innkjøpsmulighetene og Sønderborg Slot. Sønderborg ligger ca. 20 km fra Skovmose.