Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Skanderborg

Hold ferie direkte ved sjøen og den aktive byen Skanderborg.

Sommerhusområdet ligger direkte ved Stilling-Solbjerg Sø, 7 km fra Skanderborg, i en storslått natur. Her kan De nyte den deilige naturen, stillheten ved sjøen og fuglenes sang. De kan kjøpe dagligvarer innen en radius av 2 km. I Skanderborg finner De alt, hva De kan ønske Dem: tallrike forretninger, spisesteder, aktivitetstilbud, museer og kulturelle arransjementer.

- Skanderborg

Besøk Skanderborg med det veldig vakre bysentret, mange forretninger og restauranter og et storartet kulturhus med mange forskjellige kultur- og aktivitetstilbud (7 km). Bymuseet i Skanderborg er innrettet i 2 gamle, tyske bunkere, som ble bygget av 'vernemakten' i årene 1943/44. Her kan De lære mer om livet i Skanderborg under besettelsen.
Skanderborg Slotskirke er det eneste, som er tilbake av Skanderborg Slot. Om sommeren kan De oppleve konserter her. Desuten finner De i Skanderborg og omegn mange gallerier og åpne kunstverksteder, der De kan se brukskunst bli fremstillet.
Museet Øm Kloster ved Ry inneholder bl.a. en ruinpark, en utstilling om kunsten å helbrede, en urtehage og en samling skjeletter (ca. 22 km).