Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Follerup

Hold ferie i rolige og naturskjønne omgivelser - her kan man være seg selv, og allikevel tett på alt!

Follerup ligger ca. 10 km bak Fredericia i et deilig, rolig og kupert naturområde med marker og grønne områder.
I dette rekreative området hersker det fred og ro, åpne vidder og vakker og uspolert natur med bl.a. en fiskerik bekk og en sjø. Tett på Follerup finner dere nydelige badestrender, deilige naturområder, fritidsaktiviteter, byer slik som Fredericia (10 km), Vejle (17 km) og Kolding (26 km) og mange av Jyllands mest populære attraksjoner.
Det er mulighet for å gjøre innkjøp av dagligvarer i området, og tett på byr de større byer på gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og severdigheter.

- Follerup

Gammelby Mølle er en 200 år gammel vannmølle i Mølleådalen ved Follerup. Opplev mølleriet, stuen med flotte malerier og museumsbutikken.
Den fredede Børkop Vandmølle ligger idyllisk i naturskjønne omgivelser, og er bl.a. landskjent for gourmetrestauranten som har blitt innrettet på stedet. Vannmøllen er stadig i drift et par timer om uken, og her blir det solgt friskmalt mel og gryn på stedet.
Her finnes også et lokalhistorisk museum som omfatter landbruksredskap og håndverksredskap fra gammel tid (10 km).
Den gamle festningsbyen Fredericia er 350 år gammel. Byen ligger vakkert ut til Lillebælt og er omgitt av Nordeuropas best bevarte vollanlegg. Her finner dere også Danmarks største gratis lekeplass 'Madsby Legepark' (11 km).
Vejle er en koselig handelsby med mange spennende butikker, gode spisesteder og kulturelle tilbud. Vartegnet til Vejle er en hvit vindmølle fra 1846 (17 km).