Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Truust

Omringet av blanke sjøer, blide bakker, spennende attraksjoner og Jyllands lengste elv, Gudenåen.

Ferieboligen deres ligger i et skjønt naturområde mellom skog, blide bakker og tallrike sjøer og floder, som innbyder til kano- og svømmeturer.
Innen for en avstand på 5 km finnes det gode innkjøpsmuligheter, og hvis dere ikke selv har lyst på å lage mat, anbefales det å spise kveldsmat på den hyggelige restaurasjonen Truust Kro med den vennlige betjeningen og mange tradisjonelle danske retter.
Ferieboligen ligger ikke langt fra hverken Danmarks største severdigheter eller spennende byer.
Silkeborg med de mange museer og gallerier og spennende forretninger ligger ca. 15 km fra ferieboligen deres, og byen er især et spennende turmål for de kunstinteresserte.
Århus (41 km) lokker blant annet med Tivoli Friheden, Kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Marselisborg Skoven, de små stredene i Latinerkvarteret og de mange kaféene ved Århus Å.

- Truust

På Jysk Automobilmuseum i Gjern (15 km) kan dere se en imponerende samling av 140 restaurerte kjøretøy.
Elmuseet ligger ved Danmarks største vannkraftverk, Gudenaacentralen (Tangeværket), og utstillingene viser en omfattende samling av gjenstander, som forteller om strømproduksjon, strømfordeling og strømforbruk siden 1920’årene (15 km).
Silkeborg Museum har til hus i Silkeborgs eldste bygning og er et kulturhistorisk museum med utstillinger om blant annet istiden, en antikk glass-samling og hovedattraksjonen Tollundmannen, som er et moselik fra oldtiden.
Også ferskvannssenteret AQUA i Silkeborg er verdt et besøk. Her kan hele familien lære mer om vannløp og sjøer i Danmark og hygge seg i en deilig park med dyreanlegg og lekeområde.