Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Om oss

Feriehus-Danmark

Ilsigvej 21
9492 Blokhus
Danmark

Tlf.: 9696 5656
info@feriehus-danmark.no
http://www.feriehus-danmark.no

CVR-nr.:10658446
Bank: Danske Bank 97600802007
IBAN: NO7797600802007
BIC/SWIFT: DABANOKX

Vår historie

Feriehus-Danmark har formidlet Feriehus siden 2001. I 2004 ble aktivitetene overtatt av Sol og Strand Feriehusudlejning A/S (etableret 1987) - og siden har antallet av hus som kan bookes online steget kraftig.

I dag kan vi tilby flere enn 6.500 feriehus i hele Danmark. Utvalget består av danske feriehus som ligger tett på strand, hav og den skjønne natur. Alle husene har blitt sertifisert etter et poengsystem som tildeler huset et kvalitetsnivå mellom 1 og 5 stjerner.

Booking via Feriehus-Danmark er gratis. Straks bookingen er gjennomført sendes en leiekontrakt til den angitte adressen og en e-mail med bekreftelse, hvis e-mail-adresse er oppgitt. Spørsmål, betaling og service varetas av byråene som leier ut feriehuset.

Direkte fordeler - hva er det?

Hos Feriehus-Danmark får Dere direkte fordeler ved å booke det private feriehuset deres online. Det sikrer dere et billig feriehus til lavest mulig pris på et gitt tidspunkt og det koster ikke ekstra:


  • Direkte booking - uten fordyrende mellomledd På Feriehus-Danmark booker dere et feriehus til laveste pris, gratis. Dere betaler ingen ekstra byråprovisjon hos oss.
  • Book feriehus nå - betal senere Når dere har booket huset, bekrefter vi straks på e-post og sender leiekontrakten med post eller på e-post. Dere betaler leien i rater. 1. rate (1/3 av leiebeløpet) betales senest 12 dager etter utstedelse av leiebevis. 2. rate (restbeløpet) betales senest 30 dager før innflytting.
  • Utvalgte feriehus - gratis badeland Utvalgte feriehus leies ut med gratis adgang til det lokale badelandet.
  • Spar opp til 40 % - feriehus med rabatt. Et begrenset antall private feriehus utbydes løpende med rabatt. Rabatten kan være på opp til 40 %. Jo tettere på innflyttingstidspunktet - dess større rabatt.
  • Betal ferien i feriehus uten gebyrer Dere betaler ikke noen gebyrer, når ferien i feriehus betales med kredittkort.
  • Minst 6.500 feriehus - fra økonomi- til luksusferiehus Vi har direkte adgang til sentrale databaser, og det er alltid minst 6.500 billige feriehus med i en normal søking.
  • Feriehusutleie med prisgaranti Private feriehus kan ikke bookes billigere hos andre eller ved direkte henvendelse til byrået.
  • Feriehusutleie med trygghet Sikker online booking av feriehus samt sertificert online betaling.

Kundeservice

Dere kan kontakte oss på e-post info@feriehus-danmark.no. Vi bestreber oss på å svare på e-posten innen for 24 timer.

Feriehus-Danmark er en e-merket nettbutikk, og derfor har dere alltid gratis tilgang til e-merket Forbruger Hotline, når dere handler hos oss.

Velkommen til kontante fordeler og store ferieopplevelser i Danmark