Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Elvighøj

Elvighøj ligger ved Drejens Odde på den nordlige del av Kolding Fjord, 10 km fra Kolding.

Det lille sommerhusområdet ved Elvighøj ligger helt tett på fjorden i et naturskjønt område. Fra de fleste husene er det en flott utsikt over Kolding Fjord og Lillebælt.
Det grønne, rolige og rekreative område henvender seg primært til lystfiskere og naturelskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer et par km fra området. I de nærliggende, større byer, Kolding (10 km) og Fredericia (27 km), finner du et stort utvalg av aktiviteter, kulturelle severdigheter, attraksjoner, butikker og spisesteder.
Sommerhusområdet ved Elvighøj ligger naturskjønt ved skog og strand og med utsikt over Lillebælt.

- Elvighøj

På det vakkert beliggende museum Trapholt, 5 km vest for Elvighøj, kan du oppleve interessante utstillinger av moderne dansk billedkunst og møbeldesign. Museets samling av kunsthåndverk omfatter keramikk og tekstil. Keramikksamlingen er blant landets største.
Besøk Kolding med de hyggelige gamle gater, grønne områder, gode shoppingmuligheter, museer, kunstgallerier, teater, atmosfærefylte torv med restauranter og kaféer, et rikt musikk- og natteliv, Slotssjøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus (10 km).
Den vakre haven 'Geografisk Have' i Kolding består bl.a. av en krydder- og legeurtehage, en rosenhage, dufthagen, et væksthus samt områder, inspirert av Kina, Japan, Sør-Amerika, Nordamerika, Canada, Europa og Asia.
Området er dessuten kjent for sine mange, flotte naturområder som f.eks. Skamlingsbanken, Stendrup Skovene og Solkærenge.