Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Genner Strand

I Genner Bugt ligger det familievennlige sommerhusområde Genner Strand, hvor naturen, den lille jollehavnen og svanene skaper en idyllisk stemning.

Genner Strand ligger nord for halvøya Løjt Land, innerst i Genner Bugt, 10 km nord for Aabenraa og 17 km sør for Haderslev. Området er omkranset av rolig, sønderjysk natur med skog, marker og strand.
Rett utenfor Genner Strand ligger den lille, naturskjønne øya Kalvø. En demning forbinder øya med fastlandet og en avmerket natursti fører deg ca. 1,5 km rundt øya .
Det er innkjøpsmuligheter i Genner, 3 km fra kysten, og i Løjt Kirkeby, 6 km sør for Genner Stand, samt i Aabenraa.

- Genner Strand

Den lille øya Kalvø er vert et besøk på grunn av den vakre natur, den hyggelige havn og det spennende lille museum, som forteller om øyas historie.
Løjtland er preget av vakre, restaurerte hus med stråtak, som er en severdighet i seg selv.
Sør for Haderslev ligger Haderslev Tunneldal, som inneholder bl.a. Tunneldalen, Pamhule Skov og Haderslev Dyrehave. Haderslev Dyrehave er et 100 ha stort flott, kupert område med skog, åpne gressletter og enger. Her lever ca. 100 dådyr. Den flotte Pamhuse Skov er en ca. 300 ha stor skog med et rikt dyreliv og mange bakker og skråninger. I Tunneldalen finnes 4 avmerkede vandreruter samt et utall stier, som gir mulighet for å oppleve den enestående natur til fots eller på sykkel.