Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Ørby Hage Strand

Ørby Hage ligger direkte ved Ørby Hage Strand og Lillebælt.

Sommerhusområdet ligger i vakre og rolige omgivelser med et rikt fugleliv. Området går helt ned til den barnevennlige stranden ved Ørby Hage. Du kan kjøpe dagligvarer innenfor en radius av 5 km, og 15 km fra ferieområdet finner du byene Christiansfeld og Haderslev, som byr på gode shopping muligheter, restauranter og vakre, gamle og fint renoverte hus.

- Ørby Hage Strand

Byen Christiansfeld er berømt for sine honningkaker. Opplev også de vakre gamle hus og de spennende bygninger og besøk bakeren Honningkakebakeren samt kirken Brødremenighedskirken (14 km).
Besøk den gamle handelsbyen Haderslev (15 km). Her finner du en hyggelig gågate, mange grønne områder, en gammel bydel med fint renoverte hus, flere interessante museer og samlinger samt en vakker domkirke.
En fergetur på kun 7 minutter bringer deg fra Årøsund (30 km) til den lille øya Årø, som har et rikt dyreliv og et idyllisk landsbymiljø med stråtekte hus og små krokete gater.
Kolding ligger i en avstand av kun ca. 32 km. Her finner du gode innkjøpsmuligheter, museer, kunstgallerier, teater, stemningsfylte markeder, restauranter og kaféer, et rikt musikk- og natteliv, Slotssjøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus.