Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Norsminde

Det deilige ferieområde, Norsminde, ligger ved Kysing Fjords utmunning i Århus Bugt og Kattegat.

Norsminde er kjent for de mange utgravninger som er foretatt langs fjorden og som har resultert i betydningsfulle funn fra stenalderen. Men byen er tiltrekkende også pga. stranden, lystbåthavnen og den deilige, fredfylte natur som omgir Norsminde. Nyd den hyggelige atmosfære i byens lille lystbåthavn og avprøv evt. den lokale fiskerestaurant. Det er dessuten kro og innkjøpsmuligheter i byen.

- Norsminde

Egnen er rik på historiske severdigheter, bl.a. kan du oppleve kirker og ruiner av kirker, en langhøy med stenkister, monumenter, minnesten og ruiner fra vikingetiden.
Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet ligger idyllisk og er omgitt av deilig skog som fører helt ned til Århus Bugt. (9 km)
Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage. Hent inspirasjon i den store hagen med temahager, dyr, korn og blomstermarker. (14 km)
Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor du bl.a. kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spennende utstillinger. (15 km)