Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Flovt

Flovt ligger tett på en barnevennlig badestrand på Jyllands østkyst og ca. 15 km fra Haderslev.

Når De holder ferie i nærheten av den gamle handelsby Haderslev, har De mange muligheter for å shoppe og gå på sightseeing. Ferieområdet ligger bare få hundrede meter fra den skjønne Flovt Strand, og dagligvarer kan kjøpes innen en radius av 5 km. Det er gode muligheter for å oppleve noen deilige feriedager ved Lillebælt, der De for eksempel kan spille golf, vandre, fiske eller besøke et inspirerende museum.

- Flovt

En 7-minutters fergetur bringer Dem fra Årøsund (7 km) til den lille øyen Årø, som har et rikt dyreliv og et idyllisk landsbymiljø med stråtekte hus og små krokete streder.
Besøk den gamle handelsbyen Haderslev. Her finner De en hyggelig gågate, mange grønne områder, en gammel bydel med nensomt renoverte hus, flere interessante museer og samlinger og en flott domkirke (15 km).
Det finnes et utall av fortidsminner her i området. En av Danmarks best bevarte gravhøyer, Myrpold, ligger vakkert overfor Skarrev på Løjt Land (31 km), og derifra er det er en storslått utsikt over fjorden mot Als og Fyn. Da gravkammeret ble oppdaget, fant man gravgaver og 10 skjeletter i det. Et par kilometer østover ligger langdyssen Tvekløft. De stråtekte husene på halvøyen Løjt Land er også verdt et besøk.