Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Fynshav

Den lille havnebyen Fynshav ligger på Als og er omgitt av de vakreste skogene.

I den lille havnebyen Fynshav skjer det altid noe. Nyt de rene badestrandene, besøk båthavnen eller ta en tur på go-kart banen, som ligger bare 3 km fra sommerhusområdet. Sommerhusene ligger på østsiden av øyen Als, tett på dagligvarebutikker (ca. 300 m) og Lillebælt. Sønderborg er en vakkert
beliggende by med gode innkjøpsmuligheter, restauranter, mange museer og aktivitetsmuligheter (16 km). I umiddelbar nærhet av sommerhusområdet finner De de naturskjønne skogområdene Nørreskov og Oleskobbel.

- Fynshav

Høruphav (ca. 16 km) er et lite, hyggelig fiskerleie med båthavn. Nyt de forskjellige inntrykkene eller følg en vandresti ut i naturområdet Trillen, hvor De fra et utsiktstårn kan betragte fuglelivet. Glassblåseriet Dansk Glaskunst i Høruphav er også verdt et besøk. Opplev butikken og verkstedet, der det bare brukes sand, soda, kalk og godkjente farge- og råstoffer. Dansk Glaskunst er det eneste glassblåseriet i Nordeuropa, som innarbeider stein i massivt, håndlaget glass.
Besøk byen Sønderborg (ca. 16 km) med den vakre havnefronten, de historiske byggningene, de gode innkjøpsmulighetene og slottet, der De kan beundre samlinger fra Middelalderen og frem til nåtiden.
I Danfoss Museum og Teknorama, som ligger like ved siden av Danfoss fabrikken i Nordborg (ca. 23 km), kan De oppleve et industrieventyr fra nåtiden - og fremtiden.