Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Pårup/Silkeborg

Pårup liggeri et kupert og naturskjønt terreng på den midtjyske hede, tett på Silkeborg. Et ideelt område for lystfiskere og naturelskere.

Midt i den storslåtte og avvekslende naturen, 15 km vest for Silkeborg og tett på Himmelbjerget, Gudenåen og Danmarks vakreste naturområder, ligger Pårup. Ved Pårup er det særdeles gode fiskemuligheter i sjøene i området. Det er muligheter for innkjøp av dagligvarer og et par spisesteder i byen; bl.a. Pårup Kro, som er en av Danmarks eldste kroer fra 1544. Et deilig feriemål for de, som ønsker å være aktive i den flotte naturen.

- Pårup/Silkeborg

Gå ikke glipp av en tur til Himmelbjerget (147 m), der det er fantastisk utsikt over Julsø, Gudenåen og flotte skogområder. Ta evt. turen fra Silkeborg til Himmelbjerget med Hjejlen over Julsø.
Utover Danmarks 3. høyeste punkt og verdens eldste dampskip byr Silkeborg også på et utall av kulturelle severdigheter, attraksjoner, museer, gallerier, butikker, spisesteder og fornøyelser for hele familien.
Silkeborg Museum er et kulturhistorisk museum med bl.a. en jernalderutstilling, en antikk glass-samling og Tollundmanden - et mosefunn fra fortiden.
Silkeborg Kunstmuseum er skjønt beliggende ned til Gudenåen og inneholder bl.a. Asger Jorns samlinger og en samling av kjeramiske verker.
Kunstsentret Silkeborg Bad ligger omgitt av skog og sjø, og her går natur, kunst, skulpturer og flotte byggninger opp i en flott enhet.
AQUA Ferskvands Akvarium er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvannsakvarium.