Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Saksild

Saksild Strand er et sjarmerende, stille og familievennlig sommerhusområde med en deilig, innbydende strand.

Saksild by ligger på Jyllands østkyst, 3 km syd for Rude Strand, 3 km nord for Dyngby Strand og 6 km øst for handelsbyen Odder, som byr på kulturelle severdigheter, gode innkjøpsmuligheter, hyggelige torgdager og flere spisesteder. Sommerhusområdet Saksild Strand er omgitt av Kattegat og vakre, skiftende naturområder. Herfra kan De nyte utsikten til øyene Tunø og Samsø, og De kan seile til begge øyer fra Hou, som ligger 7 km mot sør.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer, og det er et par spisesteder i Saksild.
Området har en sentral beliggenhet i forhold til severdigheter, større byer og deilige naturområder, og henvender seg til barnefamilier, naturelskere, lystfiskere og andre, som setter pris på områdets kvaliteter.

- Saksild

Saksild er beliggende i et område, som er rikt på kulturelle severdigheder som kirker, herregårder, gravhøyer, ruiner, monumenter, minnestein og levn fra vikingtiden. På Rude Strand (3 km) kan De finne en langhøy med flere steinkister fra den tidlige steinalder.
Besøk Odder og nyt den sjarmerende stemningen i byen, som inneholder flere gamle bygninger, grønne områder, skulpturer, en hyggelig bekk, et spendende museum og gode muligheter for å shoppe og spise (6 km). Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor De kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere utstillinger. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage med bl.a. temahager, dyr, korn og blomstermarker.
Den gamle Gylling Mølle har nå blitt gjennomrenovert, er fult funksjonsdyktig og det blir igjen malt mel på møllen (12 km).
Moesgård Museum på herregården Moesgård rommer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf (20 km).