Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Frydenborg

I Frydenborg finner dere uforstyrret ro, vann og grønne omgivelser.

Det lille fiskerleiet Frydenborg ligger ut til Lillebælt på den naturskjønne Stenderuphalvø - rett sydøst for Kolding. Fra området som er omgitt av hav, marker og skog med fortidsminner, kan dere nyte utsikten til Fyn, Fænø og Fænø Kalv.
Det fredelige og uspolerte området er et ideelt feriemål for bl.a. lystfiskere, naturelskere og historisk interesserte.
Man kan kjøpe inn dagligvarer på egnen, og 15 km øst for Frydenborg finner dere Kolding med severdigheter og aktiviteter for hele familien samt gode innkjøpsmuligheter og spisesteder.

- Frydenborg

I Sønder Stenderup kan dere oppleve Ateljes - et spennende og annerledes atelier med bl.a. malerier, glasskunst og figurer i tre og jern (5 km).
Besøk Kolding med de koselige gamle gatene, grønne områder, gode shoppingmuligheter, museer, kunstgallerier, teater, stemningsfulle torg med restauranter og kaféer, et rikt musikk- og natteliv, Slotssøen og den mer enn 700 år gamle kongeborgen Koldinghus (15 km). På Koldinghus kan dere bl.a. oppleve samlinger fra 1500-tallet og frem til i dag, riddersaler og fangekjellere.
Den nydelige hagen 'Geografisk Have' i Kolding består av bl.a. en krydder- og legeurtehage, en rosenhage, dufthagen, et veksthus samt områder, inspirert av Kina, Japan, Sydamerika, Nordamerika, Canada, Europa og Asia.
På det nydelig beliggende Trapholt kan dere oppleve interessante utstillinger med moderne dansk billedkunst og møbeldesign samt samlinger med kunsthåndverk, keramikk og tekstil (19 km).