Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Ry

Den naturskjønne Ry er ligger i det midtjyske høyland og er omgitt av skog og sjø.

Ry ligger midt i nydelig, uspolert og kupert natur, tett på Silkeborg, Himmelbjerget, Gudenåen og Danmarks største skogområde. Sjøene Birksø, Knudsø, Rye Mølle Sø og Vessø omgir den hyggelige byen som har mange butikker og spisesteder. Fra Ry kan dere seile med verdens eldste aktive hjuldamper Hjejlen direkte til Himmelbjerget og kjøre med et historisk veterantog i den flotte, midtjyske naturen.
I Silkeborg, 20 km borte, kan dere shoppe på gågaten og besøke byens mange severdigheter.
Ry er et deilig feriested for hele familien - her er det plass til aktiviteter, avslapping og fordypelse.

- Ry

Ferskvandsmuseet i Ry er et interessant natur- og kulturhistorisk museum om livet langs sjøer og vannløp.
Opplev det 147 m høje Himmelbjerg - et av områdets mest berømte og naturskjønne turmål. Himmelbjerget er beliggende i et område med mye skog, bøkeskog, bakkedrag, daler, sjøer og vannruter til både Ry og Silkeborg (9 km).
AQUA Ferskvands Akvarium er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvannsakvarium (19 km).
Silkeborg Museum har til huse i Silkeborg Hovedgård - byens eldste bygning. Museet er et kulturhistorisk museum med blant annet en jernalderutstilling, en antikk glassamling og Tollundmanden - et mosefunn fra fortiden (20 km).
Silkeborg Kunstmuseum ligger flott ned til Gudenåen og rommer samlingene til Asger Jorn og en samling med kjeramiske verker (20 km).
Kunstcentret Silkeborg Bad er omgitt av skog og sjø - her går natur, kunst, skulpturer og flotte bygninger opp i en flott enhet (20 km).