Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Årøsund

Årøsund er en hyggelig feriedestinasjon ved Lillebælt med deilig natur og mange aktivitetsmuligheter.

Den sønderjyske havnebyen Årøsund ligger rett sør for munningen til Haderslev Fjord, 15 km fra Haderslev, og med utsikt til den lille, idylliske øya Årø. Byens midtpunkt er den hyggelige havnen med havnemiljø, skipsverft, fiskebåter og lystbåter. I Årøsund kan dere bade, seile, fiske, vandre og sykle. Dere kan kjøpe dagligvarer i byen og besøke restauranten på det restaurerte og meget sjarmerende Årøsund Badehotel.

- Årøsund

En kort seiltur på 7 minutter fra Årøsund tar dere med til den lille, naturskjønne øya Årø. Her kan dere nyte landskapet, gå på de merkede vandrerutene og nyte den koselige havnen på øya, oldtidsminnene, landsbymiljøet med bindingsverkshus, steingjerder, hulveier og de velholdte odelsgårdene.
Besøk domkirkebyen Haderslev med den sjarmerende bymidte, brosteinsbelagte gater og koselige gårdhaver. Her kan dere gå på sightseeing, besøke museer og gallerier og shoppe og spise (15 km).
Haderslev Dyrehave er et stort, smukt og kupert naturområde med skog, åpne gressletter og eng. Her lever omkring 20 krondyr og 200 dådyr. Et stort antall stier fører dere rundt i området (15 km).