Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Aabenraa

Det gamle fiskeværet Åbenrå er i dag en stemningsfull kjøpstad i nydelige omgivelser.

Åbenrå ligger i det naturskjønne Sønderjylland, omgitt av vann og vakker bøkeskog. Når dere holder ferie i den moderne og sjarmerende skips- og sjøfartsbyen kan dere få oppleve havnen, den hyggelige marinaen med tilhørende sandstrand, en av Danmarks lengste gågater med torg og butikker, en gammel bydel med toppede brostein og velbevarte hus samt kunstmuseet Brundlund Slot.
Åbenrå er et interessant feriemål på grunn av mange oldtidsminner og krigsminnesmerker, den gamle Hærvej, flott natur og mange kulturelle og fornøyelige arrangementer og severdigheter.

- Aabenraa

På Sønderjyllands Søfartsmuseum i Åbenrå kan dere se noen av de gjenstandene som Åbenrå-skipene brakte med hjem fra verden i 1700- og 1800-tallet.
Det smukke, hvite Brundlund Slot i Åbenrå er omgitt av skog, vann og hageanlegg. Slottet er i dag innredet som kunstmuseum, som blant annet huser en stor C.W. Eckersberg-samling.
Ta en tur til halvøya Løjtland som er preget av kupert natur, idylliske hulveier og nydelige, gamle hus med stråtak (7 km).
En av Danmarks best bevarte gravhøyer, Myrpold, ligger nydelig ved fjorden i nærheten av Avbæk. Gravkammeret inneholdt gravgaver og 10 skjeletter da det ble funnet (8 km). Et par kilometer østpå ligger langdyssen Tvekløft.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Aabenraa Herregård, Aabenraa

   Reg. nr.: 63-1200

   4000 m till vann

   Soveplasser: 23

   Soverom: 8

    

   Inklusiv sluttrengjøring