Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Høruphav

Høruphav ligger på den skjønne øyen Als - tett på fuglereservatet Trillen.

Såvel den uberørte naturen med deilige badestrander og store skogområder som den hyggelige atmosfæren gjør Als til et attraktivt ferieområde. Sommerhusområdet ligger i det sydlige området på øyen, tett på fuglereservatet Trillen, fiskerbyen Høruphav (3 km) og byen Sønderborg (6 km) med den usedvanlig vakre beliggenhet. Dagligvarer kan De kjøpe i området.

- Høruphav

Høruphav (3 km) er et lite, koselig fiskerleie med båthavn. Nyt de forskellige inntrykkene eller følg en vandresti ut i naturområdet Trillen, hvor De fra et utsiktstårn kan betrakte fuglelivet. Glassblåseriet Dansk Glaskunst i Høruphav er også verdt et besøk. Opplev butikken og verkstedet, der det bare brukes sand, soda, kalk og godkjente farge- og råstoffer. Dansk Glaskunst er det eneste glassblåseri i Nordeuropa, som innarbejder stein i massivt, håndlaget glass.
Besøk byen Sønderborg (6 km) med den vakre havnefronten, de historiske byggningene, de gode innkjøpsmulighetene og slottet, der De kan beundre samlinger fra Middelalderen og frem til nåtiden.
I Danfoss Museum og Teknorama, som ligger direkte ved siden av Danfoss fabrikken i Nordborg (28 km) kan De oppleve et industrieventyr fra nåtiden - og fremtiden.