Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Dyngby

Dyngby er et naturskjønt, stille og fredelig område med god badestrand ved Danmarks østkyst.

Sommerhusområdet ved Dyngby Strand ligger sentralt i forhold til severdigheter, større byer samt deilige skogs- og naturområder. I Kattegat, utenfor Dyngby, ligger øyene Tunø og Samsø, som det er mulig å besøke på endagsturer. Det er gode aktivitetsmuligheter langs kysten, og fine innkjøpsmuligheter i Saksild by, 4 km fra Dyngby Strand.

- Dyngby

Området byr på mange historiske severdigheter, bl.a. kirker og ruiner av kirker, monumenter, minnesten og ruiner fra vikingetiden.
Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage. Hent inspirasjon i den store hagen med temahager, dyr, korn og blomstermarker. (7 km)
Omådets historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor du bl.a. kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spennende utstillinger. (8 km)
Den gamle Gylling Mølle er i dag gjennemrenovert og fullt funksjonsdyktig. Her males det igjen mel. (12 km)
Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet ligger idyllisk til og er omkranset av deilig skog, som fører helt ned til Århus Bugt. (24 km)