Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Andkær Vig

Andkær Vig er et idyllisk ferieområde ved sørkysten av Vejle Fjord, få km fra Vejle.

Strekningen langs Vejle Fjord veksler mellom kuperte områder med skog til fredede engarealer. Klynger av hyggelige sommerhusområder ligger langs kysten, og området ved Andkær Vig er et af de vakreste og mest hyggelige. Andkær vig er avskjermet mot øst av landtangen Holser Hage og omkranset av deilig natur med skog. Langs kysten finnes det flere gode badestrender. Beliggenheten nær Vejle (12 km) og Fredericia (20 km) gir gode muligheter for innkjøp.

- Andkær Vig

Den fredede Børkop Vandmølle ligger idyllisk i naturskjønne omgivelser og er bl.a. landskjent for den gourmetrestaurant, som er innrettet på stedet. Vannmøllen er stadig i drift noen timer om uken, og det selges friskmalt mel og gryn på stedet.
Det finnes også et lokalhistorisk museum, som omfatter landbruksredskaper og håndværksredskaper fra gammel tid (7 km).
Nebbegård ved Rands Fjord er et af områdets gamle herregårder med eget vollsted fra Valdemar Atterdags tid omkring 1348 (10 km).
Vejle er en vakker og hyggelig handelsby med mange spennende butikker, gode spisesteder og kulturelle tilbud. Vejles kjennetegn er en hvit vinnmølle fra 1846. Besøk evt. den Smidtske Gård (1799) som i dag fungerer som bymuseum, butikk og pub (12 km).