Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Lolland, Falster og Møn i Danmark – Nordens sydhavsøyer

På grunn av det flate terrenget er Lolland også kjent som "Pannekakeøya". På Falster ligger det populære ferieområdet Marielyst, hvor dere kan tilbringe solrike dager på Danmarks beste strand. Med deilige strender og lysegrønne skoger er både Lolland og Møn et ferieparadis for store og små. Gedesby, Kramnitse og Hummingen har nydelig natur og deilige omgivelser, og dermed de beste forutsetninger for ferien i feriehus.

Marielyst - Velkommen til Danmarks mest populære badeområde!

Marielyst - Velkommen til Danmarks mest populære badeområde!

Hva forbinder dere med sydhavsøyene?
Sol, hav, hvite sandstrender, livsglede, glade mennesker og eksotisk mat?

Det er akkurat det som venter dere i Marielyst! Erstatt ferien i Spania med et opphold i feriehus på Falster, der dere kan gå på oppdagelse i det magiske ferieområdet Marielyst. Dere blir ikke skuffet!

Ferieområdet ligger bare et steinkast fra Tyskland og er lett tilgjengelig. Her kan dere fornemme sydhavsatmosfæren overalt. Dette området i Danmark får den minste regnmengden, og de nydelige strendene med stille, klart vann innbyr til å slappe av, bade og drømme. Danmarks beste sommerferieområde venter like rundt hjørnet på dere.

Nyt Marielyst og omgivelsene. Her finner dere Danmarks beste strand som består av fint, hvitt og fløyelsbløtt sand. Den barnevennlige stranden innbyr til mange aktiviteter. Dere kan for eksempel spille volleyball eller ta en tur i en sykkelbåt. Etter en forfriskende badetur kan dere besøke det livlige sentrum i Marielyst eller ta på oppdagelse på Falster til fots eller på sykkel.

Dersom dere gjerne vil treffe nye mennesker, er dette området det helt riktige. Stranden i Marielyst er alltid godt besøkt av feriegjester i alle aldre, og her kan dere uten noe besvær gjøre nye bekjentskaper.
Marielyst er også et paradis for barn og voksne som søker ro og avslapping. Marielyst henvender seg dessuten til aktive feriegjester som søker spenning og action, samt til drømmere som søker balsam til sjelen.
Kort sagt, så er dette ferieområdet noe for alle som trenger til en pause i hverdagen.

Gedesby – En drøm for alle barn!

Gedesby – En drøm for alle barn!

Dette området er kjent for det rene vannet sitt. Derfor egner det seg også spesielt fint til barnefamilier og alle som elsker å svømme. Her kan dere nyte solen på sandstranden og bade i timevis i det lave, rene havet, helt uten å bli forstyrret av alger og annen forurensning.

Når dere nyter livet på stranden og blir sultne, men ikke har lyst til å gå opp til byen for å spise, kan dere tilberede et fremragende måltid på stranden. Dersom dere gjerne vil grille på stranden, er Gedesby det helt riktige stedet. Det er et godt alternativ til restauranter og matlaging i feriehuset, og dessuten en god slutt på en opplevelsesrik dag.

I Gedesby finner dere mange arrangementer og aktiviteter. Prøv for eksempel å være med på en grillkveld ved Gedesby Mølle og hør musikk i den lyse sommernatten. Er dere interessert i sport, kan dere delta i Danmarks sydligste halvmaraton i september måned. ”Danmarks smukkeste halvmaraton” kaldes dette arrangementet. Det hender noe hele tiden i Gedesby, og det finnes alltid en god grunn til å besøke eignen. Uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter, er Gedesby alltid verdt et besøk. Området har noe magisk over seg, og man blir aldri trett av stedet. De skiftende årstider gir hele tiden området et nytt ansikt og gjør det veldig vekslende. Gedesby ligger tett på grensen til Tyskland og er lett å nå med skip. Så hvorfor ikke lære et nytt, fantastisk ferieområde å kjenne? Gedesby venter på dere!

Kramnitse. Sydhavsatmosfære på Lolland – lite, men enestående!

Kramnitse. Sydhavsatmosfære på Lolland – lite, men enestående!

Den største av øyene, Lolland, er også kjent som ”Pannekakeøya” på grunn av det flate terrenget. Her finner dere det hyggelige ferieområdet Kramnitse som byr på gode forutsetninger for en vellykket ferie i feriehus. Området innbyr til sykkel- og vandreturer i de flotte, lysegrønne skogene. Kramnitse er også et ideelt ferieområde for surfere som året rundt kan dyrke denne sporten her. Surfbetingelsene er spesielt fine for nybegynnere, da bølgene er blidere og mindre enn bølgene ved Vesterhavet. Vinden og bølgene innbyr også til andre friluftsaktiviteter, som for eksempel bading, drageflyving og kitesurfing.

Stranden i Kramnitse har også gode adgangsforhold for rullestolsbrukere og familier med barne- eller trillevogn. Dette gjør, at området også er populært blant gangbesværede og barnefamilier. Det milde klimaet og den rolige Østersjøen er veldig innbydende og her finner dere plass og tid til ro og avslapping. Det er som om, at tiden går langsommere her. Her glemmer man fort hverdagens travelhet. Området er meget interessant for naturelskere, da det har en vekslende flora med for eksempel vill selleri, hjorterot og marimjeller.

Kramnitse er også spennende på høsten, når naturen viser seg i sine vakreste, lysende høstfarger – fra gylden oransje til gul og mørkerød. Blant lystfiskere er hornfiske-festivalen som finner sted i juli, veldig populær. Her blir hornfiskene fanget, tilberedt og spist i hyggelig selskap. Uansett hvor gode lystfiskere dere er, er det alltid morsomt å være med på hornfiske-festivalen.

Kramnitse er det ideelle området for alle som søker større livsverdi!

Hummingen – Danmarks Copacabana: Strand, sommer og sol

Hummingen – Danmarks Copacabana: Strand, sommer og sol

Hvite klipper, blått, klart vann og uberørt natur. Og alt dette, kun få kilometer fra Tyskland. Det dreier seg som om ferieområdet Hummingen på Lollands sydkyst.

Her kan dere nyte noen bekymringsløse dager, langt vekk fra travelhet, stress og hverdagens plikter.

Hummingen byr på strender i sydlandsk stil, sol, livsglede, hygge og harmoni. Dere kan også ta på week-endopphold her eller ta et par feriedager midt på uken i et feriehus. Nyt roen, havluften, feriehuset, den danske gjestfrihet og livsstilen i dette skjønne området.

Ønsker dere å være aktive på ferien kan dere for eksempel seile og surfe i Hummingen. Den blide vinden og det stille havet gir veldig fint betingelser for å seile.

Vil dere heller nyte solen og naturen, er dette området også ideelt. Hummingen er nemlig „Danmarks Copacabana“. Hva kan være bedre enn å stanse tiden og nyte den uberørte naturen? Strendene i Hummingen og omegn byr på et utall av aktivitetsmuligheter, og vannet er veldig rent. Dere kan også ta på oppdagelse i området på syklene deres. På den måten kan dere oppleve området og samtidig nyte vinden, den saltholdige havluften og solen.

For de eventyrlystne er Hummingen også et spennende feriemål. Kun noen få kilometer unna ligger ferieparken Lalandia og Sukkermuseet.

Etter en ferie i Hummingen, kommer dere alltid tilfredse og uthvilt hjem.

Andre ferieområder på Lolland, Falster og Møn

  • Gedser – Kun et steinkast fra Rostock ligger den sjarmerende byen Gedser. Området er ideelt for badegjester og naturelskere!
  • Ulvshale – Uberørt natur og barnevennlige stender. Ulvshale har alt, hva hjertet kan begjære. Området egner seg fint til badeferie, da vannkvaliteten er veldig fin.
  • Askeby, Møn – med sin praktfulle natur ligner Møn en eksotisk sydhavsøy. Denne perlen i Østersjøen møter dere med høye krittklinter, hvite strender og asurblått hav.
  • Nysted – I Danmarks eldste havneby kan dere oppleve en historisk atmosfære. Bare noen få kilometer fra Nysted finner dere de historiske storsteinsgravene Kong Grøns Høj og Store Guldhøj.
  • Næsby Strand – På Vestlollands sydkyst ligger det spennende området Næsby Strand som er verdt et besøk på alle årstider. Her er naturen meget vekslende og byr på særdeles gode forhold for vandrere.