Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus med basseng

En ferie i et feriehus med pool er den ultimative luksus. Vann er godt for både kropp og sjel og med en pool i feriehuset har dere badeferie året rundt. Det er faktisk veldig hyggelig å boltre seg innendørs, mens regnen trommer på taket på feriehuset. Gjør litt ekstra ut av ferien og skjem dere bort med et feriehus med pool.

Kategori
?
Nordvestjylland, Saltum Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 13-0079, Saltum
 
7 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 10409

Kategori
?
Nordøstjylland, Hou Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 48-1860, Hou
 
8 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 7345

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 11-0005, Lønstrup
 
6 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 6978

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 12-0008, Grønhøj
 
10 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 10590

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 10-8156, Nørlev
 
10 Soveplasser, 4 Soverom
 
Inklusiv sluttrengjøring
 

1 uke fra NOK 14652

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 12-0228, Grønhøj
 
10 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 10050

Kategori
?
Nordvestjylland, Løkken Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 11-4184, Løkken
 
8 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 8637

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 12-0410, Grønhøj
 
10 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 7636

Kategori
?
Nordvestjylland, Nr. Lyngby Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 11-2082, Nr. Lyngby
 
8 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 7460

Kategori
?
Nordøstjylland, Lyngså Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 42-0260, Lyngså
 
10 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 10896

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Blåvand Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 26-0771, Blåvand
 
8 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 38719

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 12-0466, Grønhøj
 
8 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 8194

Kategori
?
Nordvestjylland, Lild Strand Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 16-3044, Lild Strand
 
10 Soveplasser, 5 Soverom

 

1 uke fra NOK 7860

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 11-0420, Lønstrup
 
8 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 9065

Kategori
?
Nordøstjylland, Bisnap, Hals Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 44-1207, Bisnap, Hals
 
6 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 11309

 

Familieferie i feriehus med pool

Hva enten barna er store eller små, så er et feriehus med pool et sikkert hit. Her kan dere lett hoppe i badetøyet og slå dere løs i feriehusets svømmebasseng. Det er ikke en bil, som skal pakkes, ikke noe vær, som skal arte seg og kveldsmaten kan forberedes, mens ungene leker i poolen.

Bevegelse i vann er sunt for alle, men det er især godt for barn, fordi de får trent de motoriske ferdighetene, mens de leker i poolen. En pool er dessuten et fint samlingspunkt for familien, hvor dere kan ha kvalitetstid sammen, når dere plasker og leker. Dere kan f.eks. finne på morsomme leker i poolen, der hele familien deltar. Se, hvem som kan komme flest ganger ned i poolen og opp igjen på 30 sekunder. Leken ’Kongens springefterfølger’ skal nok sørge for mye latter. Her hopper én av dere i swimmingpoolen på en morsom måte og så skal de andre etterligne springet. Dere kan også bruke poolen til ballstafett, hvor dere flytter en ball fra den ene kanten av poolen til den andre uten å bruke hendene, og kun ved hjelp av hode, føtter og albuer. Dere kan ha masse gøy og hygge i en pool - kun fantasien setter grenser.

Er dere flere familier, som leier et feriehus med swimmingpool sammen, kan barna ha utrolig mye glede av hverandre på ferien. Barna kan virkelig boltre seg i poolen til feriehuset, og de større barna kan holde øye med de mindre barna. Et feriehus med pool gir de voksne mulighet for å slappe av i poolområdet sammen med barna, og det er trette og glade barn, dere kan putte i seng om kvelden. Det er ingen sure miner, hvis strandturen avlyses på grunn av regn, for poolen redder dagen og sørger for masse svømmeturer og vannplaskeri. Leier dere et feriehus med swimmingpool, så har dere deres eget private badeland i hele ferien!

Familie hygger seg i svømmebassenget

Et feriehus med pool er luksus i ferien

Ferie betyr å slappe av, kose seg og bli skjemt bort. Skjem dere bort med et feriehus med pool, og gjør ferien litt ekstra luksuriøs. Uansett om dere er en familie, et par eller en flokk venner, som holder ferie i feriehus, så vil dere få oppleve gleden ved å ha adgang til sin egen private pool. Det er skjønt å kunne starte dagen med en svømmetur i poolen, omgitt av nydelig natur rett uten for vinduene og med utsikt til en avslappende feriedag. Daglige svømmeturer i swimmingpool er god mosjon, og er med til å øke følelsen av velvære. Feriehus med pool har ofte også spabad eller sauna, så hvis dere leier et luksusferiehus med swimmingpool, kan dere komme på en helt egen liten wellness-ferie. Feriehus med swimmingpool, spabad og sauna gir dere mulighet for å komme helt ned i gir og holde en avstressende ferie sammen.

Barn med badevinger i svømmebassenget

Billig ferie i feriehus med pool

Alle kan få råd til å leie feriehus med pool. Her kommer noen tips til, hvordan dere ikke sprenger feriebudsjettet, når dere leier feriehus med pool. Poolhus er ofte store med mange soverom, og denne typen av feriehus kan derfor romme mange mennesker. Dere har derfor muligheten for å holde ferie sammen med venner og familie i et feriehus med pool og dele utgiftene. På denne måten blir ferien med wellness og luksus i form av pool, sauna og spabad ikke dyrere enn et alminnelig feriehus uten pool.

Hvis dere vil leie et billig feriehus med pool, så kan dere velge å booke feriehuset Last Minute, dvs. med kort varsel. Leieprisen på feriehus med pool blir av og til satt ned, men disse feriehusene blir også fort leid ut. Dere skal derfor løpende holde øye med Last Minute-utbuddet av feriehus med pool, og slå til, når det er et billig feriehus, dere liker. Velger dere Last Minute tilbuddet, skal dere være parat til å dra på feriehus innen for en eller to uker.

Det er alltid dyrere å leie feriehus om sommeren, så hvis dere vil leie et feriehus med pool billig, skal dere velge å holde ferie på høsten eller om vinteren. Det kan være veldig hyggeligt å leie et feriehus med pool uten for sommersesongen. Er det regn og rusk utenfor, eller kanskje enda snø, så er det ekstra nydelig å kunne hoppe i den lune poolen eller ligge og dase på en solstol på det varme poolområdet. Det er især bruk for innehygge, luksus og wellness om vinteren, så det er veldig fint å leie feriehus med pool på denne årstiden.

Gutt i feriehusets basseng

Feriehus med pool - pleie av poolen

Når dere leier et feriehus med pool, så er det en god idé å holde gulvet tørt og legge termoteppet, som samtlige poolhus er utstyrt med, over poolen, når dere ikke bruker den. På denne måten reduserer dere fordampningen, så avfukteren ikke kommer på overarbeid. Det minsker energiforbruket, og i siste ende betyr det, at dere sparer penger.

Alle våre feriehus med pool får et gratis kontrollbesøk om uken av en servicemedarbeider, som er utdannet i teknikk og vannkvalitet i swimmingpools hos Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen. Her blir swimmingpoolens PH- og klorverdi analysert og kontrollert. Servicemedarbeideren sjekker også temperaturen i poolen. Det er med til å holde vannkvaliteten helt på topp.

Visste dere, at mengden av klor i poolen blir dosert etter antalletav personer, som skal bruke swimmingpoolen? Det er derfor viktig, at dere angir det korrekte antall personer, når dere leier feriehus med pool. Det hjelper servicemedarbeiderne våre til å dosere den helt riktige mengde klor i poolen, så vannkvaliteten er i topp, når dere holder ferie i feriehus med swimmingpool.