Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus Jylland – Et ferieparadis for hele familien.

På Jylland kjeder man seg aldri. Jylland har noe for enhver smak og alder og byr på endeløse sandstrender, utrolig natur, kunst, kultur, historie og festlige fornøyelsesparker. Naturelskere vil føle seg veldig godt til pass her, da Jylland byr på et utall av naturopplevelser og aktiviteter samt Nordeuropas beste surfområder.

Uansett, hva dere foretrekker, så får dere oppfylt ferieønskene deres her.

Bjerregård- En ferieperle på den danske vestkyst

Bjerregård- En ferieperle på den danske vestkyst

”Æ Bjerregård“ er navnet på den gamle gården som området er kalt opp etter. Når dere leier et feriehus her, har dere et stort utbud av aktivitetsmuligheter, da Bjerregaard ligger midt mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Dette området er et veldig populært ferieområde. Mot vest lokker det friske Vesterhav med bølger, vind og myke klitter, og mot øst kan dere besøke den mer rolige Ringkøbing Fjord som er et perfekt område til kitesurfing, windsurfing og andre aktiviteter. Fjorden er især populær blant surfere, da vannstanden er lav og det er mulig å nå bunnen nesten over alt i fjorden. Barnefamilier finner også gode forhold ved Ringkøbing Fjord, da strendene med det lave vannet er rene og veldig barnevennlige.

Når dere ankommer til Bjerregård, blir dere overveldet av den enestående naturen og atmosfæren. Her finner dere lange, barnevennlige strender med fint sand, klitter, hede og det brusende Vesterhav. En dag på stranden i Bjerregård er en opplevelse som dere ikke må gå glipp av. På solrike dager kan dere bade og sole dere – en stor opplevelse for hele familien.

Bjerregård ligger tett på fuglereservatet Tipperne, der dere kan observere en masse ulike fugler. Tipperne er en halvøy i den sydligste delen av Ringkøbing Fjord og landskapet er et paradis for fugle- og naturelskere. Her finner dere observasjonstårn, hvor dere kan se på de mange fuglene. Bjerregårds omgivelser er også veldig mangfoldige. Omtrent 80 km fra Bjerregård ligger LEGOLAND som vil begeistre alle barn. Litt nord for Bjerregård kan dere besøke en surfskole og finne ideelle steder til fiskeri eller vannsportsaktiviteter. Hesteelskere kan glede seg til en skjønn ridetur på stranden.

Vil dere gjerne lære naturen rundt Bjerregård bedre å kjenne, kan en sykkeltur anbefales. Dere kan for eksempel sykle fra Ringkøbing Fjord til Vesterhavet og se noen nydelige landskap på turen.

Blåvand- Ferie på Danmarks vestligste punkt

Blåvand- Ferie på Danmarks vestligste punkt

Velkommen til Danmarks vestlige hjørne!

Søker dere sol, strand og gode bademuligheter, så er Blåvand det helt riktige valget for dere. Her kan dere leie et feriehus og holde ferie på den måten som dere vil. Her er det et stort utvalg av feriehus til dere. Faktisk er området det største feriehusområdet på Jylland. For drageflyvere, surfere og strandsurfere er Blåvand et særdeles populært område på grunn av beliggenheten på den jyske vestkyst. Her er brenningen moderat, slik at også uøvede surfere og barnefamilier har fine betingelser her.

Rundt omkring på eignen finner dere et utall av ferietilbud og aktivitetsmuligheter. Et besøk i Blåvand Tropeland eller Ho Ferie & Aktivitetscenter er alltid en stor opplevelse for hele familien, og begge holder åpent året rundt. Tett på Blåvand finner dere det interessante fuglebeskyttelsesområdet Kallesmærsk Hede. Især på våren kan dere se mange slags trekkfugler her. I fint vær kan dere ta en vandre- eller sykkeltur til Blåvands vestligste punkt: Blåvandshuk Fyr. Fra det 39 meter høye fyrtårnet har dere en fantastisk utsikt over klittlandskapet, Vesterhavet, Horns Rev i vest og Esbjerg mot sør. Blåvandshuk Fyr er alltid verdt et besøk!

Hvis dere gjerne vil besøke noen byer på ferien deres, kan den nærliggende byen Esbjerg samt Ribe, Danmarks eldste by, anbefales. Esbjerg har Danmarks største fiskerihavn, og fiskeriet har alltid hatt stor betydning for byen. Derfor ble Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg oppført. I Esbjerg kan dere også shoppe, gå en hyggelig tur på havnen eller slappe av på en av de mange kafeene.

Rømø/Lakolk – Et eldorado for naturelskere og aktive feriegjester

Rømø/Lakolk – Et eldorado for naturelskere og aktive feriegjester

For naturelskere og eventyrlystne feriegjester er Rømø det ideelle feriemålet da øya byr på massevis av hav, vind og sand. Rømø er den sydligste av Danmarks øyer og er verdt et besøk på alle tider av året. Om sommeren kan dere nyte de kilometerlange, fine sandstrendene, solen og de mange aktivitetsmulighetene. Og om vinteren, på våren og på høsten kan dere lytte til det brusende havet, smake saltet på leppene og få frisk havluft i fjeset.

Rømø har et stort antall feriehus og uansett, hvor på øya dere gjerne vil bo, så kan dere alltid finne et hus som passer akkurat til hva dere liker og har lyst på.

Her kan dere gå tur på de lange strendene eller på de nydelige naturstiene og utforske den uberørte naturen.

Dere kjeder dere aldri på Rømø. Her er det alltid mye å se på, oppleve og ta seg til. Legg eventuelt veien forbi Nationalmuseet Kommandørgården, stormflodssøylen og kanonene i Havneby.

Dere bør også oppleve Rømøs dragefestival som er hvert år i den første helgen i september i Lalolk. Her byr stranden på enestående muligheter for å fly med drage og her kan man møte andre drageflyvere, vise frem dragen sin og demonstrere sine ferdigheter. Det er alltid fint med vind på stranden som også er både bred og lang, så derfor er den ideell til å fly med drage på. På dragefestivalen kan dere få se mange tusen drager på himmelen over Lalolk.

Vesterhavet og de brede strendene innbyr til aktiviteter, lek og svømming. Dere kan også oppleve Rømø på hesterygg eller på sykkel. Vinden gir ideelle betingelse for windsurfere og drageflyvere. Ønsker dere en rolig ferie, kan dere slappe av, sole dere og drømme på de lange sandstrendene, mens dere nyter havluften og lyden av havet.

Det skjønne ferieområdet Søndervig ligger direkte ved Vesterhavet

Det skjønne ferieområdet Søndervig ligger direkte ved Vesterhavet

Uansett hvilken årstid dere besøker Søndervig på, er området alltid fascinerende. Det sjarmerende ferieområdet som er en av Danmarks eldste badebyer, er omgitt av hav og fjord og gir feriegjestene en uforglemmelig ferie. Søndervig er også kjent som ”Porten til Vesterhavet”. Og ikke uten grunn. Mellom hedelandskabet og det brusende Vesterhav løfter sandklittene seg nemlig som en mur som skjermer baklandet mot havet.

I Søndervig kan dere nyte den friske, saltholdige havluften, de lange, rene strendene med fint sand samt den praktfulle hede, der lyngen blomstrer både høst og vår. Fyll lungene med frisk luft fra havet og merk den helende virkningen. Heden innbyr til deilige vandreturer i det vakre landskapet.

I Søndervig finner dere et stort utbud i friluftsaktiviteter. For eksempel kan dere kitesurfe, bade, ride og fiske her. Butikkene er åpen året rundt – ofte også om søndagen. Her skjer det alltid noe! I Søndervig kan dere eventuelt leie et feriehus som ligger rett bak klittene. Her bor dere bare få meter fra stranden og kan nyte lyden av det brusende havet.

Hvis dere er heldige, kan dere kanskje finne rav på stranden i Søndervig etter en storm. Fra de mange sandklittene kan dere nyte utsikten over landskapet og havet. Etter en opplevelsesrik dag kan dere se en helt fantastisk solnedgang over havet fra klittene. Nyt synet av himmelen som hele tiden skifter farge. Etter solnedgangen kan dere gå en hyggelig kveldstur under stjernehimmelen på stranden. Om det er vinter, vår, sommer eller høst, så kan dere alltid tilbringe noen deilige dager i Søndervig og samle energi ogkrefter.

Andre feriemål i Jylland

  • Bork Havn: Opplev ekte, historisk stemning i Bork Vikingehavn ved Ringkøbing Fjord. Og en kort kjøretur fra Bork Havn fører dere til Vesterhavet med de vidunderlige, lange sandstrendene. Bork Havn har noe for enhver smak.
  • Hvide Sande : Maleriske, hvite sandstrender, vind, klittlandskap og brusende hav. Dette ferieområdet er godt for sjelen!
  • Årgab : Årgab er et attraktivt feriemål for surfere og aktive feriegjester, da området byr på de aller beste betingelser for surfing og vannsportsaktiviteter. Her er dere langt vekk fra storbyer og i stedet for travelhet og bråk får dere nydelig natur, hygge og ro.
  • Klegod: Fiskeri, surfing, bading, drageflyvning, windsurfing, golf, vandreturer på den hvite sandstranden. Listen over aktiviteter i Klegod er lang. Her er det kun fantasien som setter grenser. Blandingen av fjordlandskap og åpent hav gjør Klegod til et enestående ferieområde.